Om oss

Vi ger dig kontrollen över dina transporter

Vår vision är att vara det självklara valet för våra kunders när det gäller transporter och expresskörningar. Vi på Malmö Kran & Transport startade igång verksamheten 2007 och har sedan dess ökat i antal chaufförer och fordon. 

Vår affärsidé är att serva våra kunder och erbjuda anpassade och flexibla transportlösningar. Vi siktar på att ge våra kunder full kontroll över sina transporter, samtidigt som vi tillhandahåller tjänster av högsta kvalitet för att uppfylla alla deras behov.

Vi är den lokala totalleverantören inom transport och vi är djupt stolta över den insats vi dagligen gör för våra kunder. Välkomna att kontakta oss!

certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015

Vi på Malmö Kran & Transport AB är stolta över att meddela att vi nu är certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015, vilket intygar vårt engagemang för kvalitet och miljöhänsyn i vår verksamhet.

Kranbilstransporter

Malmö Kran & Transport erbjuder mångsidiga och miljövänliga kranbilstransporter för olika branscher i Malmö och södra Sverige, med expertis i att hantera och lyfta tunga objekt.

FJÄRRTRANSPORTER

Pålitliga och hållbara fjärrtransporter för olika branscher i Sverige och Europa, med en modern flotta och professionella förare.

Distributionstransport

Flexibla och tillförlitliga distributionstransporter i Skåne, med en diversifierad fordonsflotta för lokala, regionala och internationella leveranser.

Expressköringar

Express- och akutkörningar är något vi hjälper våra kunder med varje dag.

Kyl & Frystransporter

Temperaturreglerade transporter över hela riket från söder till norr.

Utrikeskörningar

Utrikeskörningar ut i hela Europa.

Har du frågor och funderingar?