Expresskörningar – snabba bud

SNABBA BUD – FOSSILFRITT MED BUDBIL OCH LASTBILAR

Vi ger våra kunder obegränsad tillgång till hela Sverige, med effektiva och snabba bud inom nationens gränser samt ut till hela Europa. Vår logistiska räckvidd sträcker sig från Sverige, genom Norden, och ut till hela Europa. Våra tjänster kan omfatta alltifrån enskilda paket till frakt av 48-palls gods, allt för att tillgodose dina transportbehov som sker inom 1, 2, 4 eller 6 timmar.

Är du i behov av att få ditt gods framme snabbt och säkert? För oss är effektivitet och punktlighet inte bara värderingar; det är något vi praktiserar dagligen. Därför kan vi säkerställa att dina expresskörningar alltid når sin destination vid utsatt tid.

Vi förstår att varje kund har unika behov när det kommer till deras transporter. Det kan röra sig om leveranser vid specifika tidpunkter, särskilda typer av lossningshjälp, eller andra specifika önskemål. Vårt engagemang är att alltid möta och överträffa detta, genom att vara flexibla och anpassa oss utefter dina önskemål.

Lämna dina transportuppdrag i våra trygga händer. Vi förbinder oss att leverera ditt gods säkert, effektivt och i tid – varje gång. Välj våra expresskörningar för en riktigt snabb och pålitlig leverans.

zon karta

Erfarenhet och expertis

Vi är stolta över att kombinera vår gedigna kunskap i transportbranschen med innovativa lösningar, för att tillgodose våra kunders unika behov.

Z

Kvalitet och tillförlitlighet

Med vår moderna flotta av lastbilar och erfarna förare kan vi erbjuda punktliga leveranser utan att tumma på kvaliteten.

ISO certifierade

Vårt ledningssystem uppfyller kraven i ISO 9001:2015 respektive ISO 14001:2015

Malmö Kran & Transport är mer än bara transport – vi är er pålitliga logistikpartner.