Malmö Kran & Transport

Kyl & Frystransporter

Kyl & Frystransporter

För dig som behöver en pålitlig och effektiv lösning för temperaturreglerade transporter, erbjuder vi på Malmö Kran & Transport kyl- och frystransporter som uppfyller dina behov. Vi hanterar ditt transportbehov av alla varor som är temperaturkänsliga, allt från en enstaka pall till 48 pallar, från leverantör till kund, med dagliga avgångar mot Göteborg.

Vi är stolta över vårt utbyggda nätverk som består av våra egna specialiserade fordon och samarbetspartners på både lokal och riksnivå. Tack vare vår expertis och långa erfarenhet, är vi bekanta med vikten av att upprätthålla en obruten kylkedja i en mängd temperaturzoner samtidigt. Från livsmedelsbranschen till den farmaceutiska industrin, vi förstår de specifika kraven och förväntningarna knutna till yrkesmässig hantering av temperaturkänsliga varor.

Obruten kylkedja garanterad

Vi förstår vikten av att upprätthålla en obruten kylkedja och tillhandahåller lastbilar där temperaturen kan hålla allt från -18°C till +8°C. Våra kyl- och fraktfordon förbereds i god tid före lastning genom kylning av fordonets väggar och kylutrymmen, för att säkerställa att de behåller rätt temperatur under hela transporten. Varans temperatur övervakas noggrant både före lastning och under hela transporten.

 

Malmö Kran & Transport är mer än bara transport – vi är er pålitliga logistikpartner.