Malmö Kran & Transport

Distributionstransporter

Distributionstransporter

Vi på Malmö Kran & Transport erbjuder överlägsna lösningar inom distributionstransporter till företag runt om i hela Skåne. Genom att kombinera flexibilitet, snabbhet och tillförlitlighet, tillgodoser vi ert företags unika transportbehov på bästa möjliga sätt. Våra fordon ger sig av varje förmiddag till destinationer över hela Skåne. Du kan fortsätta boka fram till klockan 10:00, och dina kunder kommer att få sina leveranser på sin adress före klockan 16:00 samma dag.

Våra Fordon

Vi tar stolthet i vår diversifierade fordonsflotta, som vi utformat för att passa allt från små till stora transportbehov:

  • Lättlastbil – 6 pallplatser, perfekt för snabba, lättare transporter
  • Skåpbil – 18 pallplatser, optimal för medelstora leveranser
  • Skåpbil – och släp – 48 pallplatser, utformade för större, mer omfattande leveranser
  • Trailer – 33 pallplatser, den ultimata lösningen för stora och tunga leveranser

Distributionsområden

Vi har Skåne som vår huvudverksamhetsplats och härifrån levererar vi över Sverige och ut i Europa. Vi garanterar att vi hämtar ditt gods samma dag som det ska levereras. Leveranser sker mellan 07.00 – 16.00. Oavsett var ni befinner er inom Skåne, är vi bara ett telefonsamtal bort.

Lokala Transporter

Vi erbjuder snabba och effektiva lokala transporter inom Malmö. Behöver ni leverera brev, paket eller pallar snabbt? Inga problem, vi hanterar det. Alla morgnar sätter sig våra förare bakom ratten, redo att ta ert gods till sin destination senast kl. 16.00 samma dag.

Regionala Transporter

Eftersom vi utgår ifrån Skåne erbjuder vi många flexibla rutter inom Öresundsregionen. Men vi stannar inte där. Tack vare våra många lojala kunder, har vi rikstäckande transporter från söder till norr. Vi anpassar oss efter dina behov, vilket gör oss till en pålitlig partner för dina regionala distributionstransporter.

Timkörning

Behöver ni en bil för ett par timmar? Vi erbjuder timkörning där ni kan boka bilen inklusive föraren per timme. Oavsett ifall ni behöver små kombibilar eller stora lastbilar, finns vi här för er.

Vår åtagande om miljö och hållbarhet

På Malmö Kran & Transport tar vi miljön på allvar. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera vår miljöpåverkan genom olika initiativ. Läs mer om vår miljöpolicy här.

 

zon karta

Erfarenhet och expertis

Vi är stolta över att kombinera vår gedigna kunskap i transportbranschen med innovativa lösningar, för att tillgodose våra kunders unika behov.

Z

Kvalitet och tillförlitlighet

Med vår moderna flotta av lastbilar och erfarna förare kan vi erbjuda punktliga leveranser utan att tumma på kvaliteten.

ISO certifierade

Vårt ledningssystem uppfyller kraven i ISO 9001:2015 respektive ISO 14001:2015

Malmö Kran & Transport är mer än bara transport – vi är er pålitliga logistikpartner.