Kranbilstransporter

När du behöver tillfälliga eller permanenta kranbilstransporter i Malmö-området och hela södra Sverige, är vi här för att lösa det åt dig. Oavsett vilken bransch våra kunder verkar inom och vilka unika behov de har, har vi byggt upp en mångsidig och toppmoderna flotta för att möta deras krav.

Vi har lång erfarenhet av att utföra en mängd olika transporter, från bodtransporter, flyttningar av containrar, uppförande av hus, båttransporter, anläggningsarbeten, till alla sorters monteringar med kranbil.

Vår expertis sträcker sig även till att leverera och lyfta in tunga objekt som spa-bad, friggebodar och alla andra tänkbara material du kan tänkas behöva i din trädgård, antingen i storsäckar eller med kranbilens skopa. Vi strävar efter att utföra våra kunduppdrag på ett effektivt och miljövänligt sätt, vilket gör oss till ditt bästa val för alla typer av kranbilstransporter.

KRANBILAR

Vi har olika sorters kranbilar upp till 50 tonmeter respektive kranbil med jibb för olika behov och uppgifter.

ANLÄGGNINGSKRANBIL

Kranbilar utrustade med skopa för alla behov och uppdrag. Vi skopar upp och ut allt där du önskar.

Lastväxlare

Lastväxlare utrustade med smarta funktioner och energibesparande system, samt solida modeller som garanterar tillförlitlighet och kraft.

Malmö Kran & Transport är mer än bara transport – vi är er pålitliga logistikpartner.